گرایش نژاد گاو تالشی تولید گوشت بیشتر است

کارشناس امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: گاو تالشی از شش نژاد شاخص گاوهای بومی ایران است که بیشتر برای تولید گوشت پرورش داده می‌شود.

محمدرضا منصوریان در برنامه «ارمغان طبیعت» رادیو اقتصاد افزود: گوساله‌های این نژاد برای پروار بندی بسیار مناسب است.
وی اظهار داشت: گاوهای گوشتی از سرعت رشد بالا و در عین حال افزایش وزن روزانه بسیار مناسبی برخوردارند.
کارشناس امور دام وزارت جهاد کشاورزی درباره شش نژاد شاخص گاو بومی در ایران گفت: گاو تالشی (استان گیلان)، گاو دشتیاری و سیستانی (استان سیستان و بلوچستان)، گاو گلپایگانی (استان اصفهان)، گاو نجدی (استان خوزستان) و گاو سرابی (استان آذربایجان شرقی) از این موارد است.
وی افزود: تعدادی از این نژاد‌های مختص تولید گوشت و برخی دومنظور یعنی شیری و گوشتی هستند.
منصوریان تصریح کرد: در گذشته تمامی این نژاد‌ها در ایستگاه‌های اصلاح نژادی بصورت خالص نگهداری و در سیاست‌ها و پروژه‌ها از این منابع استفاده می‌شد.
وی گفت: بعد از مدت‌ها تصمیم گیری شد این گاو‌ها در اختیار پرورش دهندگان قرار گیرد با این استدلال که اصلاح نژاد نمی‌تواند دولتی باشد.
کارشناس امور دام وزارت جهاد کشاورزی در ادامه ازراه اندازی بانک ژن برای نگهداری نمونه ژن‌های تمامی نژاد گونه‌های کشور به ویژه گاوهای گوشتی در مرکز اصلاح نژادمعاونت امور دام وزارتخانه مزبور خبر داد و افزود: هدف از نگهداری نمونه ژن‌ها جلوگیری از انقراض گونه‌ها در مواقع ضروری است.

- ویژه -spot_img

جدیدترین‌ها

جدیدترین‌ها

پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفاً نام خود را وارد کنید