مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: نیمه نخست امسال با تلاش مرغداران و دامداران این شهرستان، یک هزار و 650 تن گوشت سفید و 2 هزار و 200 تن گوشت قرمز تولید شد .
سید علی موسوی در گفت و گو با خبرنگاران ، ارزش گوشت های سفید تولید شده در تالش را بیش از 115میلیارد ریال و ارزش گوشت های قرمز را 770 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی افزود: گوشت های سفید در 18 واحد مرغداری با ظرفیت تولید 330 هزار قطعه در هر دوره و گوشت های قرمز توسط 11 هزار و 300 دامدار تولید شده است.
وی ادامه داد: دامداران تالش 280 هزار راس دام سبک و سنگین را نگهداری می کنند و در این شهرستان، سالیانه بیش از 575 هزار قطعه مرغ و طیور تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
موسوی همچنین از آغاز برداشت خرمالو توسط 130بهره بردار از 40 هکتار از باغهای تالش خبر داد و پیش بینی کرد، 300 تن خرمالو به ارزش 2 هزار و 100 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
در 27 هزار هکتار اراضی کشاورزی تالش، 30 هزار بهره بردار مشغول کشت و زرع هستند.
این شهرستان با 200 هزار نفر جمعیت در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.