مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: تبلیغات منفی علیه شیر پاستوریزه، مورد تایید نیست و باید فرهنگ سازی لازم در خصوص روی آوری مردم به خرید از مراکز عرضه شیر پاستوریزه صورت گیرد و بدین منظور لازم است کلاس های ترویجی برگزار شود.
دکتر حسین رشیدی در کمیته راهبردی ارتقاء کیفیت شیرخام با بیان اینکه مصرف سرانه شیر از شاخص های توسعه یافتگی است، عنوان کرد: شیر ماده غذایی ضروری سبد خانوارهاست که در عین سریع الفسادبودن، میتواند حامل پاتوژنهایی باشد که از طریق دام به انسان منتقل میشوند لذا ضرورت نظارت بیشتر بر زنجیره تولید، حمل، فراوری و عرضه آن اجتناب ناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: بحث اصلی این کمیته، تولید و امنیت غذایی است و با توجه به اینکه سند امنیت غذایی در استان به مرحله اجرا در آمده است، به نتایج خوبی در جهت ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام دست یافته ایم.
رشیدی ضمن اعلام اینکه مصرف سرانه شیر از شاخصهای توسعه یافتگی است، عنوان کرد: مراکز عرضه شیر باید شیر خود را از دامداری های معتبر و پروانه دار تهیه کنند.
وی بیان کرد: مشکل اساسی شیر در فسادپذیری سریع آن است که به راحتی در معرض آلودگی ثانویه قرار میگیرد لذا به برخورد قانونی با مراکز غیرمجاز عرضه شیر اشاره میشود و فروش شیر فله فقط با داشتن مجوز دامپزشکی مجاز است.
در ادامه دکتر مینا قاضی زاده، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی عنوان کرد: یکی از وظایف دامپزشکی در راستای تامین بهداشت عمومی و سلامت جامعه، مشخص کردن دامداری های معتبر و تحت نظارت دامپزشکی است بدین منظور از مراکز عرضه وکارخانجات شیر درخواست کرد که شیر خود را تنها از این دامداری ها تهیه کنند.